Glen Goutstap

Nieuws

PERSBERICHT VAN UITGEVERIJ TIC

Glen Goutstap bij Uitgevrij TIC

 Dubbelslag is de nieuwe titel

 

Met titels als Het cijfermysterie, Een dodelijk manuscript en De geheimen van de prins (dat verfilmd wordt), zette auteur Paul Göttgens uit Heerlen zijn naam op de literatuurkaart onder het pseudoniem Glen Goutstap. Gewoon omdat hij die naam beter bij thrillers vindt passen dan Paul Göttgens. De drie titels werden alle via een Printing-on-demand uitgeverij uitgebracht.

Dat leverde echter problemen op bij de distributie en kwamen zijn boeken niet of maar mondjesmaat in de winkels terecht. Reden voor de auteur om naar een uitgeverij over te stappen die over een groot netwerk beschikt en redactie kan uitvoeren. Uitgeverij TIC uit Maastricht heette hem van harte welkom.

Bij uitgeverij TIC is inmiddels een lange lijst Limburgse auteurs ontstaan die zich allemaal bezighouden met het schrijven van spannende boeken. Govert Derix, Bert Spoelstra, Henry de Hoon en nu dus ook Glen Goutstap.

Zijn nieuwste roman Dubbelslag over het speurdersduo Benne & De Vries zal verschijnen op 23 november. Hoewel het gaat om een voortzetting van een serie, is het boek een op zichzelf staand verhaal. Opnieuw gaat het om spannende belevenissen van een brave maar nieuwsgierige drukker, die nu zijn neus in het wespennest van het Heerlense bedrijfsleven steekt.

 

Wilt u meer weten over de auteur of zijn boeken, neem dan contact op met Uitgeverij TIC 043-3262414 of kijk op www.uitgeverijtic.nl

 

Glen Goutstap
item2
item4
item5
item6
item8
item9
item10
item3
item2a1a1c

<< Terug

VoorkantOmslagDubbelslagDEF
Glen Goutstap