Glen Goutstap
GlenGoutstap

Carriére

Tijdens de eindwerkexpositie van de kunstacademie werd hij gevraagd om te gaan werken bij Oscar Chiaradia Studio’s in Amstenrade als grafisch vormgever. In 1980 werd hij gevraagd door drukkerij Schrijen-Lippertz om daar als vormgever te beginnen. Daar heeft hij het grafische vak geleerd en een aantal opleidingen gevolgd zoals Public Relations en de Staf- en Kaderopleiding van de Grafische Industrie. In Voerendaal gestart als vormgever en vervolgens chef prepress, hoofd bedrijfsbureau, bedrijfsleider, vestigingsmanager locatie Voerendaal en tenslotte commercieel directeur. Na 29 jaar gewerkt te hebben in Voerendaal werd hij gevraagd bij een andere drukkerij, Sync. Grafimedia in Kerkrade, als commercieel directeur. Hij was toen 54 jaar en als hij nog eens ergens anders wilde werken was dat het moment. Dit bedrijf gaf hem weer een nieuwe drive, omdat het bedrijf werkt met mensen uit de sociale werkvoorziening en meer doet dan alleen drukken. Alle voorkomende producten, anders dan drukwerk maar die wel gedrukt kunnen worden, worden daar geproduceerd.

Naast zijn werk is hij actief in vele verenigingen: Lions Heerlen Landsfort, Stadscarnavalsverenigng De Winkbülle van Heerlen, Carnavalsgroep Sjpontaan va de Baan van de Heerlerbaan. Vele businessclubs zoals o.a. het MKB en studieclub Parkstad van de LWV.

Lees verder>

< Terug

item6
item7
item8
item9
item10
item11
item12
item2a2b
item2
item3
item13
item14

 

Glen Goutstap is het pseudoniem/anagram voor Paul Göttgens, geboren en getogen Heerlenaar. Door al meer dan 33 jaar werkzaam te zijn in de grafische industrie, is de combinatie van het drukkersvak en de voorliefde voor het thrillergenre voor de hand liggend. De al jaren sluimerende wens om zelf thrillers te schrijven kwam in 2011 uit met het debuutboek Het Cijfermysterie. Door het succes van dit eerste boek is er een serie ontstaan met steeds dezelfde hoofdpersonen in zijn geliefde woonplaats Heerlen.

Glen Goutstap

Glen Goutstap